Transanders

Transanders

Hoe anders als transanders, worstel al 63 jaar met mijn genderidentiteit, ben er nog steeds niet uit. Al heel vroeg wist ik dat ik zowel meisjes als jongens leuk vond. De meisjes meer hoe ze zijn als meisje, vrouwen in hun vrouwelijke doen en jongens, nu mannen, het vleselijke wat onder de buik zit. Val eerder op leeftijd genoten, daar verschil ik veel in met biseksuele of homo mannen die doorgaans op jacht zijn naar jongere mannen, vertoef veel in dat wereldje om dat te weten en erger mij er ook aan.

De ene kant hoor je een klaagzang dat ze geen partner kunnen vinden en verwarren hun wensen pakket met reallife kansen om die te vinden, misschien wel een reden waarom juist die groep, alléén oud worden. Vrouwen daarin zijn veel minder gecompliceerd daar in, die zoeken meer gericht naar de warme arm om hun heen en weten de balans sneller te vinden in wensen pakket en wat er werkelijk nog te vinden of te krijgen is.

Als 63 jarige man, met mannelijk voorkomen (alleen lichaam onder de kleding verschilt iets), getrouwd geweest, één kind uit voortgekomen (zij weet hoe ik in elkaar steek, geen geheimen naar elkaar), worstel ik al 63 jaar met het vinden van de gender wie ik ben. Dacht dat ik het wist: Transanders, een vrouw in een mannenlichaam die het mannenlichaam accepteert.

Waarom ben ik eigenlijk getrouwd? Het was een vlucht, verstoppertje spelen, niet meer voor watje of apart geval te hoeven bekeken, was toch getrouwd, alle vooroordelen heffen daarmee op. Lukt wel en kon toch zo stiekem een tweede leven leiden, wat eigenlijk mijn eigen leven was, getrouwde man was feitelijk mijn dubbel leven. Dat het huwelijk inhoudelijk niks voorstelde dat was snel duidelijk, had al een vermoede dat zij ook de bloemetjes buiten zette toen ik een soa opliep in een periode dat ik ‘braaf’ was. Dat uiteindelijk een dochter geboren werd, mijn hoogtepunt in mijn leven ondanks dat ik zelf ook zoiets had willen baren, fantaseerde ik mij heel vaak.

Ondertussen weet ik dat ‘transanders’ als diversiteit voor mij niet helemaal klopt, hoeverre ben ik een vrouw van binnen, terwijl ik van mijn penis never nooit afstand van zou willen doen, dat was ook de reden dat ik 40 jaar geleden uit het traject moest van MtF transgender. Ik zag de penis niet als een belemmering in het vrouw voelen, snap die psychologen ook niet, hoe kunnen zij gaan bepalen, of voelen wat ik voel. Die psychogasten zitten in elkaar vol stellingen en aannames die ze uit een boekje hebben geleerd.
Hoe kunnen zij nou weten wat ‘wij’ voelen. De VU leverde vrouwtjes af, was hun statement destijds, nu laat men dat los in veel trajecten. Ook dat je als vrouw verkleed tijdens het traject openbaar moest rondlopen, zag ik niet zitten, in ieder geval niet in mijn bekrompen omgeving. Dat is toch een hel om als ‘pipo’ op straat te lopen, nageroepen en nagekeken door mensen, de roddels vieren hoogtij … ik snap wel dat er transgender hun leven hebben beëindigd in die situatie, welke psychomalloot verzint zoiets.

Laat je eerst ombouwen, maak een nieuwe start in een andere minder bevolkte leef omgeving, stoom je zelf klaar tot volledig vrouw en keer dan terug of kies voor een andere woonplaats. Zo zou het moeten zijn. Ik loop elke dag binnenshuis in vrouwenkleding, moet gewoon opletten dat ik niet per ongeluk de tuin in hol of de straat de container binnen haal, dat buren met mijn vrouwelijk uitdossing geconfronteerd worden. Besef eens hoe roddels pijn doet en ook blijvend pijn.

Ach ik deed het wel, maar ondernam dan een minimaal 100 km verre reis naar een pension, verklede daar mij om tot (niet overdreven) mooie dame en liep dan supertrots daar rond in de stad, had geoefend in vrouwelijk lopen, maar mijn grote schoenmaat verraadde al (kon daardoor nooit vinden wat ik wilde) dat het niet klopte, ondanks dat ik vrouwelijke heup en billen heb.

Thuis loop ik altijd in vrouwen kleren zolang er niemand aanbelt, daar ligt een trainingspak voor klaar om gauw dat aan te trekken. Ik kleed mij niet truttig vrouwelijk wat veel travestieten doen of wat ik wel eens op xhamster website zie, de hele scene zit daar op, zij het dan, dat daar men meer voor lichamelijk contacten gaat. Ieder zijn ding daarin.
Bij mij blijft het bij strakke jeggings en leggings, gevuld bh-tje met nep borsten, strak elastin shirtje er over heen en dan sta ik lang in de spiegel te kijken of alles in proportie er goed uitkomt.

Heb ook heel wat rokken en jurkjes, maar geen blousejes, dat vind ik truttig.
Natuurlijk ontbreekt de lingerie in combinatie van erotische kledij niet. ‘s Avonds ga ik wel eens op de motor weg, in strakke lederlook jegging, zo strak mogelijk, wel 2 maten te klein en rij dan in stedencentra of langs cruise contactplaatsen. Dat laatste is niet echt mijn ding, wil je een soa oplopen, moet je daar juist veel zijn. Bij mij is het meer mij zelf showen en wie daar van opwind, bespelen en flirten. Pijpen vermijd ik zoveel mogelijk, soa’s gaan ook via de mond en je weet niet waar die man een half uur geleden mee bezig geweest.
Doe alleen anaal contact, ik ben al gespoeld, schoon en ingevet en de dildoplug zorgt ervoor dat de deur alvast op een kier open staat, koop zelf de condooms, zo hou ik alles op veilige wijze in eigen hand.

Genoeg over seks, het gaat om mijn gevoel, wie ben ik nu? Een man met een typisch mannen beroep, manlijk voorkomen en toch van binnen geen man. De man in mij is mijn kast, mijn schild, mijn muur, alles is zo man mogelijk om mijn ware identiteit mijn geaardheid te verhullen. Nee ik val op mannen, maar toch voel mij niet homoseksueel. Eigenlijk meer heteroseksueel want als ‘vrouw’ val ik op een man en met vagina’s heb ik helemaal niets. Wat ik aan vrouwen leuk vind is hun gedrag, hun mimiek, hoe ze lopen, bewegen, kleden, reageren, ik let daar heel erg op, ook om van ze te leren.

Op een stil landelijk weggetje midden in de nacht, loop ik dan geheel in vrouwen kleren te oefenen van wat ik de afgelopen dagen heb geobserveerd in vrouwen gedragingen, ben wel een keer bijna verkracht door een jongeman, die bruut mij tegen de grond werkte, mijn legging open scheurde … maar toen hij zag dat er een klokkenhuis tussen de benen zat, ging hij (helaas) als een haas er vandoor. Moet er nog vaak om lachen, maar was wel schikken toen het gebeurde, kan mij nu wel inleven in vrouwen die dat meegemaakt hebben, het onverwachte, de kracht en brute wijze dat je op de buik op de grond gewerkt word, je armen op je rug wordt vastgebonden, het gehijg en adem in je nek, je broek wordt open gescheurd en je allerlei vuile taal krijg toegespeeld, die gasten sporen echt niet.
En toch idioot dat ik verlang dat het mij nog een keer overkomt en dat ik nu wel echt gepakt word (ben altijd ingevet, dus daarin op voorbereid), zal wel een draadje bij mij los zitten, de verlangens naar een man die mij een keer goed pakt, iedereen fantaseert wel eens naar erotisch seksistisch en wie dat niet doet, moet toch een saai leven hebben.

Ik ben eigenlijk een crossdresser maar wil dat niet altijd op seks laten uitdraaien, gelukkig heb ik wat contacten met andere crossdressers, ook met biseksuele travestieten waar seks wel het uiteindelijke doel is, maar dan hoe ‘wij’ vrouwen dat graag willen, geen gedram maar wijntje, kaarslichtje, spirituele muziek, met doel vrijen en elkaar als vrouw bejegenen …. maar ik ben meer naar mannen gericht, je kan niet alles hebben, dus ga ik wel eens naar clubs waar ze transgender avonden hebben, niet zo zeer transgender onderwerpen, maar wij zijn het onderwerp (het draait weer op seks uit), maar de mannen, meestal wat oudere, weten wat wij willen en dat is ook eigenlijk wat ik wil, dan voel ik geheel mij zelf als diva door een man bejegend, heb ik relatie dating nog nooit zo’n man kunnen vinden, veel homo’s zijn op homo’s gericht en niet op een man in vrouwen kleding, dat doen biseksuele mannen wel, maar die hebben vaak een relatie, het wordt er niet makkelijker voor mij op in het liefdes leven.
Mijn enige kans op een relatie is aangaan op een andere crossdresser zoals ik, maar die willen vaak weer geen relatie aangaan, niet als man & man samen door het leven bij elkaar wonend, ook al ben je in huis anders gekleed.

Ik heb vrouwen billen met brede dijen, had smalle schouders, geloof mij, was het mikpunt van jeugd treiterijen. Een hel was de schoolse periode en als ik klaagde bij mij ouders dat ik werd gepest werd dat door de schoolleiding gewoon glashard ontkent. Natuurlijk had ik ook mijn mooie momenten, er was altijd wel een (emo) jongen die contact met mij zocht en dan spraken wij met elkaar af en gingen elkaar opmaken en spaarde vrouwe kleding op, vrijen was daar ook bij en natuurlijk ook seks, je hebt dat piemeltje niet voor niets en ontdekte al vroeg de geneugten er van. Emo jongens zijn echt leuk, het zijn geen homo nichten, ze zijn eigenlijk gender neutraal en ik vind ze heel lief omdat ze een gigantisch portie vrouwelijkheid in hun hebben zonder een nicht te zijn, zou dat mijn ideale partner kunnen zijn, ik denk het wel, ik vond ze heel lief en hun vrouwelijke eigenschappen prikkelde mij behoorlijk, misschien ben ik zelf ook wel een emo en dat heb ik vaak gedacht, omdat ik ook reageer als vrouwen, gauw emotioneel geraakt, maak mij druk om interacties tussen anderen, wil graag mijn positie weten hoe ik overkom, kan onzeker overkomen, maar ook weer heel erg zeker en dominant en bepalend.

Heb vriendschappen gehad met homomannen, die zijn ook liever, zachter en innemender. Ze hebben iets stoer en iets warms tegelijkertijd, maar niemand wilde mij hebben in een jurk, afstotelijk … pffff. Zal best een relatie kunnen aangaan met een transgender MtF of FtM maakt mij niet uit, iets voor een partner willen betekenen, die herkent en ondersteund wil worden in hun worsteling van geaardheid, ja, voel mij daartoe ook wel aangetrokken, we kunnen veel delen in gevoelens.

Gerelateerde Berichten

  • Gender

    Hoi! Ik ben Bex en ik word graag aangesproken met hen/hun. In deze blogpost hoop ik de verwarring weg te nemen over verschillende genderidentiteiten en wat ze betekenen voor de…

  • Ik maakte een race van transgender zijn

    In januari kwam ik uit als niet-binaire transgender - een man die soms een van de meisjes wil zijn. Achteraf gezien was dat het allerbeste wat ik ooit heb gedaan.…

  • Kinderen baren als transgender: vader en moeder tegelijk

    Op vaderdag worden alle vaders in het zonnetje gezet. Ik ging op bezoek bij een wel heel bijzondere vader. Ben heeft namelijk zijn eerste dochter gebaard, toen hij biologisch nog vrouw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik toon graag een persoonlijke blog onder mijn reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.